Saya Ada Hal

Assalamu’alaykum wr… wb…
Hari ni saye nak cerita sedikit tentang tentang rumah tumpangan saye yang di dekat university saye ni. Karena tak tau lagi nak cakap ape,,langsung saja saye cakap pada kitorang…
Semalam petang yang lampau saye dan 2 orang dewasa dah bermufakat mengenai tujuan nak menghadiri hajatan di rumah teman saye yang kebenaran adalah jiran saye. Tak dekat sangat la dari house saye,,
Saye yang

sedang menuju ujian ni tak la bisa ikut, plan saye nak jumpa tukang ajar pun yang menjadi utama bagi saye. Macem la saye nak ikut pegi.
Pasalnya, 2 orang dewasa itu cerita mereka tak ikut pegi karena ada yang tak boleh ke (bukan saye, tapi yang 1 karena saye juga). Berbeda dari cerita pada mulanye yang menerangkan apa pun keadaannye tetap pegi je walo pun dikit orang. Nah, pening kepala saye. Tapi lastnight, mereka jadi juge berangkat semuanye 4 urang (saye tetap tak ikut karena ada hal…). Saye tak ikuti saran mereka karena menurut saye jika saya ikuti, itu maknanye mereka tak pegi karena saye..saye mengingkari perkataan mereka. Mohon maafkan saye. Insya Allah ini yang terbaik. Saye tak ada maksud tuk macam-macam,,,saye Cuma kembalikan ucapan mereka yang pada mulanye itu je..
Bismillah…
Wassalamu’alaykum wr… wb…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s